Yrityksen osoitepalvelu Virossa

Ryynänen Consulting tarjoaa osoite- ja postilaatikkopalveluja. Tämä on hyvä ratkaisu toimintansa aloittaville yrityksille sekä yrityksille, joilla ei ole Virossa erillisiä toimitiloja. Osoitepalvelun hinnat alkavat 12,50 €/kk + ALV (min. 1 vuosi). Hintaan sisältyy myös lain vaatima yhteyshenkilöpalvelu, jos hallituksen jäsen ei asu Virossa.

Asiakas voi sopimuksen puitteissa ilmoittaa yrityksensä toimipaikan osoitteeksi kyseisen osoitteen. Osoitteeseen saapunut posti toimitetaan sovitun mukaisesti joko johonkin muuhun osoitteeseen, s-postiin tai yrityksen valtuuttamalle henkilölle.

Voit valita esim näistä vaihtoehdoista:

Tallinnan ydinkeskusta: Hobujaama 4

Hobujaama 4
Hobujaama 4, Tallinna

Tämä vasta valmistunut toimitila on aivan Tallinnan keskustassa. Ikkunasta näkyvät vanha kaupunki, Viru Keskus ja Viru hotelli. Satama on kivenheiton päässä. Tämän lähempänä ydinkeskustaa et voi enään olla! Tilaa voi myös käyttää lisämaksusta palaveripaikkana ja myös työhuoneita on vuokrattavana.
Osoitepalvelun hinta: 16,66 €/kk + ALV (ensimmäinen vuosi), 25 €/kk + ALV (seuraavat vuodet). Hintaan lisääntyvät mahdolliset postien skannaamiset.
Sopimus tehdään kerralla 12 kuukaudeksi ja alussa tulee maksaa 50 € vakuus, jonka saa sopimuksen päätyttyä takaisin.

Tallinnan businesskeskusta: Tornimäe 5

Tornimäe 5, Tallinn
Tornimäe 5, Tallinna

Tämä on Tallinnan ja koko Viron modernein business centre. Tarjoamaamme tilaa hallinnoi globaali yhtiö ja ehkä siksi tässä osoitteessa toimiikin jo yli toista sataa yritystä. Tornimäen tilaa voi myös käyttää lisämaksusta palaveripaikkana ja myös työhuoneita on vuokrattavana.
Osoitepalvelun hinta: 25 €/kk + ALV. Hintaan lisääntyvät mahdolliset postien skannaamiset.
Sopimus tehdään kerralla 12 kuukaudeksi ja alussa tulee maksaa 50 € vakuus, jonka saa sopimuksen päätyttyä takaisin.

Tallinnan ydinkeskusta: Narva maantie 5

Virtuaalitoimisto Viroon
Narva mnt 5, Tallinna

Tämä kohde sijaitsee aivain Tallinnan ydinkeskustassa, Viru keskuksesta toisella puolen tietä, kivenheiton päästä Viru hotellista. Palvelun tarjoajana on virolaistaustainen yhtiö, joka toimii myös Suomessa ja Ruotsissa. Heiltä voi vuokrata myös neuvotteluhuoneita ja toimistoja tuntihintaan.
Osoitepalvelun hinta: 16,66 €/kk + ALV. Hinta sisältää postien skannaamiset asiakkaalle.
Palvelusta tulee maksaa 12 kk kerrallaan.