Yrittäjän selviytymispaketti – Yritys Viroon

Rescue Concept

Yrittäjän selviytymispaketti

 

Painaako koronakriisi yrityksesi tuottoja alas, koska asiakkaat ovat häipyneet ja mutta kulut pyörivät samaan tahtiin kuin ennenkin? Tai onko yrityksesi mennyt konkurssiin ja et pysty käynnistämään uutta yhtiötä, koska et pääse uudella yrityksellä ennakkoperintärekisteriin ja et saa yritykselle pankkitiliä auki? Ehkä myöskin vakuutuksien saaminen on hankaloitunut. Tai ehkä sinut on irtisanottu ja haluat ruveta yrittäjäksi.

Näistä asioista johtuen voi olla, että et pysty asianmukaisesti toimimaan suomalaisella yrityksellä vielä moneen vuoteen.

Onneksi tähän on olemassa ratkaisu: Perusta yritys Viroon!

Jos perustat yrityksen Viroon, voit aloittaa liiketoiminnan “puhtaalta pöydältä” ja Suomen rasitteet eivät seuraa sinua niin helposti Viroon. Oleellista on kuitenkin pitää mielessä, että virolaisella yrityksellä toimiminen onnistuu lähtökohtaisesti parhaiten siinä tapauksessa, jos myös itse muutat Viroon. Kun muutat Viroon, sitten Suomen verottaja ei pysty niin helposti tulkitsemaan, että virolaiselle yritykselle muodostuu Suomeen verovelvollisuus kiinteän toimipaikan pohjalta. Pystyt sitten myös itse henkilökohtaisesti hakeutumaan verovelvolliseksi Viroon, mikä takaa sen, että saat isoimman verohyödyn Viron verotuksesta, eli esim. nostamaan osinkoja n. 20% yritysverolla ja maksamaan autoveroa huomattavasti vähemmän, tai jos ollenkaan, kuin Suomessa. Toki, jos ja kun muutat Viroon, saat tehdä 6 kk per vuosi keikkahommia Suomeen tai muuten oleskella Suomessa 6 kk per vuosi. Muutto Viroon ilmeisesti edellyttää muutoksia henkilökohtaisessa elämässäsi, mutta toisaalta muutto on avain siihen, miten saada Viron yrityksestä isoin hyöty. On hyvä muistaa, että Suomen kansalainen voi aina muuttaa halutessaan takaisin Suomeen 🙂 Eli jos muutat Viroon, se ei tarkoita, että sinun täytyisi jäädä asumaan tänne ikuisiksi ajoiksi.

Meiltä saat avun yrityksen perustamiseen Viroon ja muuttoon Viroon. Vaikka koronakriisin takia on rajoja suljettu, niin ainakin tällä hetkellä Suomen kansalaiset pääsevät vapaasti liikkumaan Suomen ja Viron välillä.
Ole meihin yhteydessä, niin räätälöimme sinulle sopivan paketin!