Avullamme voit perustaa toimivan yhtiön tai ostaa valmisyrityksen Viroon

Yrityksen perustaminen ja rekisteröinti Viroon sekä valmisyrityksen ostaminen Virosta on nykyään hyvin yksinkertaista ja nopeaa, etenkin paikallisille. Tarjoamme mahdollisimman kattavia ja henkilökohtaisia palveluita sekä konsultointia valmisyhtiön perustamista Viroon suunnitteleville henkilöille. Esimerkkeinä tästä ovat tuottamamme Fast Start™ -yhtiöt sekä holdingyritykset.

Yhtiö Viroon
Yhtiö Viroon. Tallinn, Estonia. Diego Delso, Wikimedia Commons, License CC-BY-SA 3.0

Kauppakirjat allekirjoitetaan ja vahvistetaan notaarin toimistossa Tallinnassa laillistetun suomen kielen tulkin läsnä ollessa. Notaari on käytettävissämme viikon jokaisena arkipäivänä, joten kaupantekotilaisuus voidaan järjestää parhaimmillaan jopa 24 tunnin kuluessa tilauksestasi. Kaupantekotilaisuuden jälkeen oma palveluneuvojamme pankissa huolehtii pankkimuodollisuuksista ja saat verkkopankkitunnuksesi heti mukaan. Yhtiö ja pankkitili ovat valmiina ja liiketoimintasi voi alkaa välittömästi. Luottokortti saapuu pankkikonttoriin 5 työpäivän sisällä hakemuksesta ja se tulee noutaa henkilökohtaisesti viimeistään neljän kuukauden sisällä myöntämisestä. Jos pankkikortin noutaminen ei onnistu henkilökohtaisesti, konsultillemme voi jättää valtakirjan, jonka perusteella voimme lähettää pankkikortin toivottuun osoitteeseesi.

Voit ostaa yhtiön Viroon myös “etänä”, ilman, että sinun täytyisi tulla käymään Tallinnassa. Siihen on kaksi eri mahdollisuutta:

1. Allekirjoitamme osto-myyntisopimuksen sähköisesti. Tämä edellyttää, että sinulla on voimassa oleva suomalainen henkilökortti ja siihen liittyvät PIN-koodit. Tarvitset myöskin tietokoneellesi asennetun henkilökortin lukuohjelman ja sen laajeennuksen. Pankkitilin avaaminen kuitenkin edellyttää, että tulet Viroon henkilökohtaisesti tai luovutat meille valtakirjan, jonka perusteella avaamme pankkitilin.

2. Lähetät meille valtakirjan, joka on vahvistettu Suomen maistraatissa. Valtakirjan perusteella teemme kaupat ja pankkitilin avaamisen puolestasi sekä lähetämme kauppakirjat ja tiliavaimet toivomaasi osoitteeseen.

Pakettiin sisältyy: yrittäjän henkilökohtainen neuvonta suomalaisen konsultin kanssa 2 tunnin aikana, tarvittavien ohjelmien asentaminen tietokoneellesi etänä, tarvittavat asiakirjat ja muutokset, rajavastuuyhtiön nimenmuutos, tulkkaus, notaaripalkkiot, leimaverot, pakolliset valtakirjat pankkiin, pankkitilin (Swedbank) avaaminen sekä kansainvälisen luottokortin hakeminen yhdessä neuvonantajamme kanssa, meno-paluu-kuljetukset sataman tai lentokentän ja pankin välissä, yhden tai useamman henkilön merkintä yrityksen omistajaksi/omistajiksi tai johtoon. Lisämaksusta saa osoitepalvelun sekä pankkitilin avaamisen muihin pankkeihin (SEB, Nordea tai Danske Bank) konsultin avustuksella.

Valmisyhtiö on helpoin ja nopein tapa aloittaa liiketoiminta Virossa. Toimintavalmiit yhtiömme ovat perustettu myyntiä varten, eikä niillä ole harjoitettu aiempaa liiketoimintaa. Valmisyhtiö on valmiiksi rekistöröity Viron kaupparekisteriin ja toiminta voidaan aloittaa heti. Kaikki tarjoamamme valmisyhtiöt ovat rajavastuuyhtiötä, joihin on jo perustaessa maksettu vaadittava osakepääoma 2500 €, mikä on nostettu ulos yrityksestä ennen sen myyntiä uudelle omistajalle.

Tarjoamme myös konsultointia Viroon laajentumiseen ja Virossa toimiseen. Tunnemme maan toimitapoja ja liikeympäristöä sekä voimme esimerkiksi etsiä sinulle luotettavan alihankkijan Virosta, jolta saat tuotteet ja palvelut monta kertaa halvemmalla kuin nykyseiltä kumppaniltasi Suomessa.

Mikäli olet luonut yrityksen Viroon, tarjoamme myöskin ammattitaitoista kirjanpitoa kohtuu hintaan: tilitoimistomme tekee tilinpäätöksesi, ALV laskentasi, palkkalaskentasi ym sekä kirjanpitäjämme palvelee sinua suomeksi.

Yhtiön hankkimiseen Viroon on useita syitä: Viron talous on vakaalla pohjalla, yrityksen verotus on erittäin kilpailukykyistä, halpaa, osavaa ja kielitaitoista työvoimaa on saatavilla, Venäjä ja muut Baltian maat ovat läheisyydessä, lainsäädäntö on yrittäjäysvällinen, kulut voivat olla monta kertaa pienempiä Suomeen verrattuna, toiminnot voi ulkoistaa kustannustehokkaasti, yhtiön perustaminen Viroon on erittäin helppoa, Viro on maantieteellisesti ja kulttuurisesti erittäin lähellä Suomea.

Valmisyrityksen ostaminen Virosta on huomattavasti turvallisempaa kuin esimerkiksi Suomesta, koska Virossa julkinen notaari vahvistaa aina ennen omistajan vaihdosta ettei yhtiöllä ole harjoitettu mitään aikaisempaa liiketoimintaa.