Miksi perustaa startup-yhtiö Viroon: 6 syytä

and fastest

Yhtiö Viroon on monen startup-yrittäjän ensimmäinen askel. Syitä on monia, mutta asiaan vaikuttavat esimerkiksi verotus ja edistyksellinen teknologia.

Yhteisö

Virosta löytyy valtava määrä innovatiivisia startup-yrityksiä. Yhtiö Viroon ei ole vaihtoehto vain ulkomaalaisille – maata suosivat myös kansalaiset. Kuuluisia virolaisia startup-yrityksiä ovat muun muassa Skype, Transferwise, Pipedrive, Fortumo sekä Clouters.

Talous

Viro on yksi maailmanlaajuisen korruptiolistan häntäpäässä. Maan taloudellista vapautta pidetään maailman parhaana. Yhtiö Viroon on kannattavaa myös siksi, että veroja maksetaan vasta voitoista. Näin ollen tuotot voi sijoittaa oman yritystoiminnan kasvattamiseen.

Services

Virossa on mahdollista äänestää, maksaa verot sekä allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti, verkon välityksellä. Myös yhtiö Viroon onnistuu hetkessä ja yrityksen hallinnointi onnistuu mistä tahansa päin maailmaa. Ulkomaalaisille Viro tarjoaa helposti haettavan sähköisen kansalaisuuden.

Huippuluokan teknologia

Viroa pidetään yhtenä maailman edistyksellisimmistä maista. Korkean teknologian verkkoyhteydet määritellään hallitusohjelmassa ja maan asukkaat hoitavat lähes kaikki viranomaispalvelut sähköisesti. Yhtiö Viroon on mahdollista perustaa käymättä maassa lainkaan. Sähköiset palvelut ja huippuluokan teknologia on paljolti edistyksellisen presidentin, Toomas-Hendrikin ansiota.

Asenne

Virossa teknolgiaan tutustuminen alkaa jo esikoulussa. Opintojen edetessä oppilailla on mahdollisuus tuoda esiin omia, innovatiivisia ideoitaan. Edistykselliset ideat ovat osa koululaisten arkea päivittäin. Monet päätyvät opintojen jälkeen luonnostaan startup-yrittäjiksi.

Koulutustaso

Yhtiö Viroon on helppo perustaa siksi, että maan palvelut ovat huippuluokkaa. Se puolestaan johtuu maan korkeasta koulutustasosta. Lisäksi Viron yrityskulttuuri perustuu ahkeruuteen, avoimuuteen sekä rehellisyyteen.