Viron e-palveluiden parhaat puolet

yritys Viroon

yritys ViroonSähköiset palvelut tuovat lähes mittaamattomia etuja uskovat saksalaisasiantuntijat, joiden mukaan yritys Viroon on yksi helpommista tavoista kasvattaa liiketoimintaa.

Yritystoiminnan helppous

Saksalaisen Deutsche Welle -kanavan haastattelemien lähteiden mukaan yritys Viroon ei ole vain suomalaisten suosiossa – Deutsche Welle uskoo, että yhä useampi eurooppalaisyrittäjä suuntaa tulevaisuudessa Baltian Piilaaksoon. Virossa yritystoiminnan pyörittäminen on helppoa, nopeaa ja mutkatonta, sillä suurimman osan ydintoiminnoista voi suorittaa verkon välityksellä.

Sijoittajien houkuttelu

Yritys Viroon on kannattava ratkaisu myös kasvua ajatellen. Edistyksellisen maan maine on kirinyt jo kansainvälisille vesille, jossa monet Virossa toimivat startup-yritykset kahmivat miljoonien dollarien arvoisia investointeja. Yhtenä syynä on se, että asiat hoituvat verkossa, ilman välikäsiä.

Kansainvälisyys

Sijoittajia sen sijaan ei tarvitse enää etsiä kotimaan rajojen sisäpuolelta. Viron tarjoamat sähköiset palvelut mahdollistavat paitsi helpon tavan perustaa yritys Viroon, myös helpon tavan kansainvälistyä. Yrittäjät, joilla ei kotimaassaan ole mahdollisuutta esimerkiksi käyttää maksupalveluita kuten PayPal, voivat perustaa toimipisteen Viroon. Yritys Viroon on siis monelle portti maailmalle ja liike-elämän keskuksiin.

Nopeus

Yhdysvaltain presidenttiehdokkuudesta kisaava Jebb Bush ylisti taannoin, että virolainen tekee veroilmoituksen alle viidessä minuutissa. Bush oli oikeassa: Virossa aikaa jää muuhunkin kuin byrokratiaan. Yritys Viroon ei syö tarpeettomasti voimavaroja.

Liikevoitot

Viron veromalli tunnetaan maailmanlaajuisesti: yritykset maksavat veroa vasta voitoistaan. Malli mahdollistaa startup-yritysten nopean kasvun sekä lisäinvestoinnit. Yritys Viroon voikin saksalaislähteiden mukaan olla monelle aloittelevalle yrittäjälle ainoa vaihtoehto päästä plussan puolelle nopeasti.