Startup-yrittäjän vinkit Viroon

yritys Viroon

Yhtiö Viroon on monelle aloittelijalle nopein tie tähtiin. Tässä startup-yrittäjän vinkkejä liiketoiminnan parantamiseen.

Etsi sijoittajia verkosta

Kahlaa läpi kaikki niin kutsutut crowd funding -kampanjat sekä muut investointisivustot internetistä, kehottaa amerikkalainen talouslehti Forbes. Etsi oman alasi yrittäjiä sekä muita, joille yhtiö Viroon oli luonnollinen jatke – ketkä onnistuivat hankkimaan lisärahoitusta? Millaisin kampanjoin? Mitä palveluita he käyttivät? Tärkeää tietoa on sekin, kuka sijoittajista saattaisi innostua juuri sinun yrityksestäsi.

yritys ViroonOle rohkea ja positiivinen

Yhtiö Viroon tarkoittaa muutakin kuin nimeä paperissa. Virossa vallitsee yritysystävällinen kulttuuri, jossa innovaattoreita ylistetään. Virossa voi edetä nopeastikin – sekä yrittäjänä että työntekijänä – kunhan asenne on oikea. Maa tunnetaan etenkin verkkopalveluita mullistaneista startupeistaan kuten kansainvälisiä rahansiirtopalveluita tarjoava Transferwise ja internet-puhelupalvelu Skype. Virossa pärjää, kunhan on oikea asenne.

Verkostoidu

Virossa ei kannata eristäytyä. Maata ei syyttä kutsuta Euroopan Piilaaksoksi – yhtiö Viroon tarkoittaa monelle yrittäjälle sitä, että rajana on vain taivas. Hakeudu toisten yrittäjien seuraan, verkostoidu ja ideoi. Voit parhaassa tapauksessa löytää paitsi uusia liikekumppaneita myös asiakkaita ja sijoittajia.

Hyödynnä palveluita

Viro on yrittäjiä tukevia palveluita pullollaan ja maassa tuetaan ahkerasti erityisesti startup-yrittäjiä. Kun yhtiö Viroon on perustettu, kannattaa seuraavaksi keskittyä palveluiden kartoittamiseen. Virossa asiat hoituvat helposti verkon välityksellä, eivätkä hallinnolliset toimet vie liikaa aikaa itse innovaatioilta. Sähköisesti voit hoitaa raha-asioiden ohella myös yrityksesi verotuksen.